ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Πάφο και Ανάγυια - Εξακολουθούν να βρίσκονται στο σημείο Πυροσβεστικά οχήματα

Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Πάφο και Ανάγυια - Εξακολουθούν να βρίσκονται στο σημείο Πυροσβεστικά οχήματα

Υπό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές που ξέσπασαν το πρωί της Παρασκευής (10/05), στην επαρχία Πάφου και στην επαρχία Λευκωσίας.

Όσον αφορά την πυρκαγιά που ξέσπασε μεταξύ των Κοινοτήτων Αγία Μαρινούδα και Κολώνη, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, πυρκαγιά έκτασης 3 εκταρίων περίπου σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, αποκάλαμμα και μεγάλο αριθμό από λάστιχα άρδευσης επηρέασε μεγάλο αριθμό από δέντρα (καρυδιές).

Στο μέρος εξακολουθούν να εργάζονται τρία πυροσβεστικά οχήματα για πλήρη κατάσβεση.

Αναφορικά με τη πυρκαγιά στην Κοινότητα Ανάγυια,ήταν έκτασης οκτώ δεκαρίων σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, αποκάλαμμα, ακακίες και μεγάλο αριθμό από λάστιχα άρδευσης πλησίον και εντός κοίτης ποταμού.

Στο μέρος εξακολουθούν να εργάζονται πυροσβεστικά οχήματα για πλήρη κατάσβεση.

Στο έργο της πυρόσβεσης συνέδραμαν δύο πυροσβ οχήματα του Τμήματος Δασών, δύο μικρά οχήματα της Υπηρεσίας Θήρας, ένα μικρό όχημα από την εθελοντική ομάδα Support-CY και ένας ιδιωτικός γεωργικός ελκυστήρας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top