Τραγωδία στη Ρωσία: Λεωφορείο με 20 επιβάτες «βούτηξε» σε ποτάμι, τουλάχιστον 4 νεκροί - Δείτε σε βίντεο την πτώση

Τραγωδία στη Ρωσία: Λεωφορείο με 20 επιβάτες «βούτηξε» σε ποτάμι, τουλάχιστον 4 νεκροί - Δείτε σε βίντεο την πτώση

Θρίλερ το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, όταν ένα λεωφορείο με περίπου 20 επιβάτες έπεσε μέσα στο ποτάμι Moyka. Σύμφωνα με πληροφοριες του Ria Novosti, τέσσερα άτομα ανασύρθηκαν νεκρά, ενώ εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταη άλλων τεσσάρων επιβατών.

Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν, διακρίνεται το λεωφορείο να κινείται σε μια διασταύρωση και ξαφνικά να στρίβει, να παρασύρει ένα αυτοκίνητο και να «βουτάει» στο ποτάμι.

Ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήμαρτος, έχει συλληφθεί και ανακρίνεται, όπως αναφέρει ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών.

Στο μεταξύ, στο σημείο που «βούτηξε» το λεωφορείο, έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση διάσωσης, με 69 άτομα και 18 μηχανήματα να επιχειρούν για τη διάσωση των επιβατών του λεωφορείου και την ανάσυρσή τους από το νερό.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Ο Μακάριος Δρουσιώτης μετέβη στο Αρχηγείο, χωρίς όμως να προσκομίσει στοιχεία για να αρχίσει κανονικά η κατάθεσή του, δήλωσε την Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Φυτιρής, μετά από σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία μεταξύ του ίδιου, του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της επίθεσης εναντίον λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE