ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λετυμπιώτης για τα τα μέτρα κατά της εγκληματικότητας : «Αξιολογούνται συνεχώς»

Λετυμπιώτης για τα τα μέτρα κατά της εγκληματικότητας : «Αξιολογούνται συνεχώς»

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί σε σχέση με την ασφάλεια των πολιτών αξιολογούνται συνεχώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά το μνημόσυνο των ηρώων της κοινότητας Έμπα, κληθείς να σχολιάσει το ζήτημα της αύξησης της εγκληματικότητας και ερωτηθείς για τα μέτρα που λαμβάνει η Πολιτεία, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «και η διασφάλιση της ασφάλειας και τα αισθήματος ασφάλειας των πολιτών μιας ευνομούμενης Πολιτείας είναι στις πρωταρχικές υποχρεώσεις και στις ύψιστες προτεραιότητες της Πολιτείας.

Διαρκώς λαμβάνονται μέτρα, αξιολογούμε αυτά τα μέτρα σε καθημερινή βάση. Αρκετά από τα μέτρα είναι ορατά από τους πολίτες μας, αλλά αυτό το οποίο θα συνεχίσουμε να κάνουμε είναι να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, σε συνεργασία με την Αστυνομία, ως προς τη διαρκή αξιολόγηση για την αποτελεσματικότητα όλων των μέτρων που ήδη έχουν ληφθεί, για να μπορέσουν να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο στον μέγιστο δυνατό βαθμό».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Ανάλυση – Ευρωεκλογές: Οι δημοσκοπήσεις και ο πανικός των παραδοσιακών κομμάτων για την άνοδο του ΕΛΑΜ - Ο άγνωστος «Χ»

Ανάλυση – Ευρωεκλογές: Οι δημοσκοπήσεις και ο πανικός των παραδοσιακών κομμάτων για την άνοδο του ΕΛΑΜ - Ο άγνωστος «Χ»

Μόλις 14 ημέρες πριν από τις πολλαπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου και το πολιτικό σκηνικό πήρε φωτιά με αλληλοκατηγορίες κομμάτων και χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top