Λετυμπιώτης για τα τα μέτρα κατά της εγκληματικότητας : «Αξιολογούνται συνεχώς»

Λετυμπιώτης για τα τα μέτρα κατά της εγκληματικότητας : «Αξιολογούνται συνεχώς»

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί σε σχέση με την ασφάλεια των πολιτών αξιολογούνται συνεχώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά το μνημόσυνο των ηρώων της κοινότητας Έμπα, κληθείς να σχολιάσει το ζήτημα της αύξησης της εγκληματικότητας και ερωτηθείς για τα μέτρα που λαμβάνει η Πολιτεία, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «και η διασφάλιση της ασφάλειας και τα αισθήματος ασφάλειας των πολιτών μιας ευνομούμενης Πολιτείας είναι στις πρωταρχικές υποχρεώσεις και στις ύψιστες προτεραιότητες της Πολιτείας.

Διαρκώς λαμβάνονται μέτρα, αξιολογούμε αυτά τα μέτρα σε καθημερινή βάση. Αρκετά από τα μέτρα είναι ορατά από τους πολίτες μας, αλλά αυτό το οποίο θα συνεχίσουμε να κάνουμε είναι να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, σε συνεργασία με την Αστυνομία, ως προς τη διαρκή αξιολόγηση για την αποτελεσματικότητα όλων των μέτρων που ήδη έχουν ληφθεί, για να μπορέσουν να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο στον μέγιστο δυνατό βαθμό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.