Ελλάδα: 62χρονη από την Αχαΐα κατήγγειλε βιασμό από 23χρονο

Ελλάδα: 62χρονη από την Αχαΐα κατήγγειλε βιασμό από 23χρονο

Τον βιασμό της από 23χρονο αλλοδαπό, στην περιοχή των Νιφορεΐκων, στη δυτική Αχαΐα, κατήγγειλε 62χρονη.

Σύμφωνα με το tempo24.news, η γυναίκα κατήγγειλε ότι βιάστηκε κι ενώ εκτελούσε αγροτικές εργασίες, το απόγευμα της Κυριακής. Ο 23χρονος συνελήφθη ενώ στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από την παθούσα.

Από το Τμήμα Ασφαλείας δυτικής Αχαΐας, παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ με τη σχηματιζόμενη σε βάρος του δικογραφία, ο 23χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE