Ελλάδα: 62χρονη από την Αχαΐα κατήγγειλε βιασμό από 23χρονο

Ελλάδα: 62χρονη από την Αχαΐα κατήγγειλε βιασμό από 23χρονο

Τον βιασμό της από 23χρονο αλλοδαπό, στην περιοχή των Νιφορεΐκων, στη δυτική Αχαΐα, κατήγγειλε 62χρονη.

Σύμφωνα με το tempo24.news, η γυναίκα κατήγγειλε ότι βιάστηκε κι ενώ εκτελούσε αγροτικές εργασίες, το απόγευμα της Κυριακής. Ο 23χρονος συνελήφθη ενώ στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από την παθούσα.

Από το Τμήμα Ασφαλείας δυτικής Αχαΐας, παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ με τη σχηματιζόμενη σε βάρος του δικογραφία, ο 23χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE