Ανάγκες σε τρόφιμα και ρουχισμό για ετοιμόγεννη , νεογέννητο και οικογένειες με ανήλικα

Ανάγκες σε τρόφιμα και ρουχισμό για ετοιμόγεννη , νεογέννητο και οικογένειες με ανήλικα

 Καθημερινά οικογένειες βρίσκονται αντιμέτωπες με δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better World" , μέλλουσα μανούλα χρειάζεται βοήθεια σε όλα τα απαραίτητα για το νοσοκομείο.

Σε άλλη περίπτωση μητέρα 3χρονου παιδιού χρειάζεται πάνες και τρόφιμα, ενώ σε μια τρίτη περίπτωση μια γυναίκα η οποία στεγάζεται σε ίδρυμα χρειάζεται τα απαραίτητα φροντίδας.

Δείτε:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE