ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση Θανάση: «Δικαιωθήκαμε» - Τα πρώτα λόγια της Ανδριάνας Νικολάου μετά την απόφαση του Δικαστηρίου

Υπόθεση Θανάση: «Δικαιωθήκαμε» - Τα πρώτα λόγια της Ανδριάνας Νικολάου μετά την απόφαση του Δικαστηρίου

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο μίλησε η Παθολογοανατόμος της Οικογένειας του Θανάση Νικολάου, Δρ. Δήμητρα Καραγιάννη.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, «η κάθε ενέργεια μου είναι τεκμηριωμένη και αντικειμενική».

«Τρομερά συναισθήματα πέρασαν από μπροστά μας την Παρασκευή», συνέχισε, «διότι είχαμε την ελπίδα αλλά όταν ακούσαμε διά ζώσης όλη την απόφαση ήταν τρομερό, ηθική ικανοποίηση, δικαίωση».

Παράλληλα δήλωσε πως, πέραν από το επιστημονικό κομμάτι, αλλά σαν άνθρωπος, ήταν τρομερά μεγάλη ικανοποίηση, «δικαιωθήκαμε».

Ερωτηθείσα για το ποιο ήταν το κλειδί που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της αλήθειας, ανέφερε ότι ήταν όλη η μαρτυρία της και συνέχισε, ότι η κάθε της φράση, η κάθε της κουβέντα ήταν τεκμηριωμένη με βάση την βιβλιογραφία.

«Κάθε πράγμα που έλεγα και ήθελα να δικαιολογήσω, το έκανα επιστημονικά».

Σε κάθε ερώτηση που δέχθηκε στην αντεξέταση, τις οποίες υπολογίζει ότι ήταν γύρω στις εκατόν, απαντούσε τεκμηριωμένα, όπως δήλωσε.

Επιπρόσθετα σημείωσε ότι, «δεν είναι δυνατόν ένας γιατρός όταν πάει να καταθέσει σε ένα δικαστήριο να απαντάει με τις λέξεις, δεν ξέρω, δεν θυμάμαι, δεν είμαι σίγουρος».

Η Εισαγγελέας, ανέφερε η κ. Καραγιάννη, προσπάθησε να κάνει την δουλειά με τον τρόπο που πίστευε εκείνη καλύτερα όμως το να ωθείς ή να προσβάλλεις ή να μειώσεις δεν είναι καθόλου αποτελεσματικό.

Παράλληλα σημείωσε ότι, η Εισαγγελέας προσπάθησε να την φέρει σε δύσκολη θέση, να την προσβάλει αρκετές φορές και δεν έδωσε της σημασία.

Απαντώντας στην ερώτηση για το ποια ήταν η πρώτη κουβέντα της μητέρας του Θανάση μετά την απόφαση του δικαστηρίου, σημείωσε πως την είπε «ευχαριστώ».

«Οι στιγμές ήταν πολύ δύσκολες» και συνέχισε «δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πράγμα στην Κύπρο», κατέληξε.

Δείτε βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑΕυρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top