Συναγερμός: Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονου - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Συναγερμός: Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονου - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Φωτογραφία και τα στοιχεία ανηλίκου 14 ετών, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στην επαρχία Λευκωσίας, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Emiliyan Yordanov, ημερομηνία γέννησης 27/07/2009, ο οποίος ελλείπει από τη Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024. Αυτός περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.68μ. περίπου, με κοντά καστανά μαλλιά. Κατά την αναχώρηση του φορούσε μαύρη μακρυμάνικη φόρμα, μαύρη φόρμα και μαύρα αθλητικά παπούτσια, ενώ στην κατοχή του είχε μια αθλητική τσάντα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE