Συναγερμός: Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονου - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Συναγερμός: Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονου - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Φωτογραφία και τα στοιχεία ανηλίκου 14 ετών, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στην επαρχία Λευκωσίας, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Emiliyan Yordanov, ημερομηνία γέννησης 27/07/2009, ο οποίος ελλείπει από τη Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024. Αυτός περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.68μ. περίπου, με κοντά καστανά μαλλιά. Κατά την αναχώρηση του φορούσε μαύρη μακρυμάνικη φόρμα, μαύρη φόρμα και μαύρα αθλητικά παπούτσια, ενώ στην κατοχή του είχε μια αθλητική τσάντα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE