Σέρρες: Οικιακή βοηθός ξάφρισε δυο σπίτια στα οποία εργάστηκε

Σέρρες: Οικιακή βοηθός ξάφρισε δυο σπίτια στα οποία εργάστηκε

Ζητούσε δουλειά ως οικιακή βοηθός σε σπίτια για να μπορεί να... ξαφρίζει τους ενοίκους μία Ελληνίδα, για την οποία διαπιστώθηκε έπειτα από έρευνα που κράτησε ένα μήνα ότι είχε κάνει τουλάχιστον δυο κλοπές σε διαφορετικά σπίτια όπου εργάστηκε σε περιοχές των Σερρών.

Η προανάκριση που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Βισαλτίας είχε ξεκινήσει μετά την καταγγελία μιας γυναίκας ότι, πριν από ένα μήνα, είχε κλαπεί από το σπίτι της μια τσάντα που περιείχε μετρητά ύψους 1.200 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα. Ο χρόνος που έγινε η κλοπή συνέπιπτε με το διάστημα που εργαζόταν στο σπίτι η δράστιδα κι έτσι κλήθηκε για προανάκριση, κατά την διάρκεια της οποίας ομολόγησε.

Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι λίγες ημέρες μετά έκλεψε και την τραπεζική κάρτα ενός ηλικιωμένου στην κατοικία του οποίου επίσης εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και έκανε με αυτήν ανάληψη 600 ευρώ από ΑΤΜ. Σε βάρος της "μακρυχέρας" σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, αλλά αφέθηκε ελεύθερη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE