Ιταλία: Διακινητές ναρκωτικών στην Ιταλία έφτιαξαν τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο για τη μεταφορά τους

Ιταλία: Διακινητές ναρκωτικών στην Ιταλία έφτιαξαν τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο για τη μεταφορά τους

Η εισαγγελία του Τορίνο εντόπισε και εξάρθρωσε δίκτυο διακινητών ναρκωτικών, το οποίο είχε φτιάξει και επρόκειτο να χρησιμοποιήσει σύντομα ένα μικρό τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο, το οποίο θα χρησίμευε για την μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Τη συγκεκριμένη σπείρα, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ήλεγχαν δυο αδέλφια αλβανικής καταγωγής.

Παράλληλα, οι κακοποιοί χρησιμοποιούσαν αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης με διπλό πάτωμα, προερχόμενα από την Ολλανδία, την Γαλλία και την Ισπανία, στα οποία έκρυβαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που είχαν σταλεί απο την κεντρική Αμερική.

Συνολικά, κατασχέθηκαν 204 κιλά χασίς, κοκαΐνης και μαριχουάνας. Οι Ιταλοί εισαγγελείς ονόμασαν την όλη έρευνα «Car Wash», διότι οι έμποροι ναρκωτικών καλύπτονταν πίσω από «νόμιμες δραστηριότητες βιτρίνας», κυρίως επιχειρήσεις πλυντηρίων αυτοκινήτων.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE