ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκαθαρίζει ο Δήμος Πάφου για την viral φωτογραφία με τις δύο ηλικιωμένες - Τα τρία σημεία

Ξεκαθαρίζει ο Δήμος Πάφου για την viral φωτογραφία με τις δύο ηλικιωμένες - Τα τρία σημεία

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Πάφου αναφορικά με την viral φωτογραφία με τις δύο ηλικιωμένες στην οποία φαίνονται δύο γυναίκες να κάθονται ή να είναι ξαπλωμένες στο πεζοδρόμιο δίπλα από στάση λεωφορείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Σε σχέση με δημοσίευση που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφία στην οποία φαίνονται δύο γυναίκες να κάθονται ή να είναι ξαπλωμένες στο πεζοδρόμιο δίπλα από στάση λεωφορείου σε σημείο της Λεωφόρου Ελλάδος, η οποία δημοσίευση συνοδεύεται από επικριτικά σχόλια / καταγγελία ότι ο Δήμος Πάφου δεν έχει φροντίσει ώστε να δημιουργηθούν κατάλληλα στέγαστρα για τις στάσεις λεωφορείων, ο Δήμος Πάφου επιθυμεί να ανακοινώσει τα ακόλουθα προς αποκατάσταση της πραγματικότητας και της αλήθειας:

1.    Οι κυρίες Μ.Δ.Π. και Α.Θ. που φαίνονται στη φωτογραφία είναι μητέρα και κόρη οι οποίες διαμένουν σε χωριό της Επαρχίας Πάφου και σύμφωνα με τον Κοινοτάρχη του διάγουν με δική τους επιλογή ιδιόμορφο τρόπο ζωής χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και στοιχειώδεις ανέσεις/συνθήκες διαβίωσης.

2.    Η προσπάθεια εκμετάλλευσης των εν λόγω ατόμων προκειμένου να δοθούν παραπλανητικά και εσκεμμένα εντυπώσεις σε βάρος του Δήμου με προφανή σκοπό την απαξίωση του έργου που έχει συντελεστεί στα τελευταία δέκα περίπου χρόνια, είναι  καταδικαστέα.

3.    Η εγκατάσταση νέων στεγάστρων για τις στάσεις λεωφορείου στην πόλη της Πάφου και τη Γεροσκήπου, όπως και για τις άλλες πόλεις, έχει αναληφθεί από το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων μέσω σύμβασης που διαχειρίζεται το εν λόγω Υπουργείο. Στο πλαίσιο αυτό, θα κατασκευαστούν σκέπαστρα και υποδομές για 200 περίπου στάσεις λεωφορείου στην Πάφο και τη Γεροσκήπου από τις οποίες μόνο 50 περίπου θα διαθέτουν στέγαστρο, σύμφωνα με το σχεδιασμό που εκπονήθηκε από το αρμόδιο Τμήμα του Κράτους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη, αφού πέθανε ο Δημήτρης Ανδρονίκου γνωστός ως «Δημητρούι» σε ηλικία 34 χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top