Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

«Οι σκέψεις μου είναι μαζί του και την οικογένειά του. Τις καλύτερες ευχές μου για γρήγορη και ομαλή ανάρρωση αγαπητέ Ρόμπερτ», έγραψε στο «Χ».

Αποτροπιασμό για την αποτρόπαια επίθεση εκφράζει η ΠτΒ.

"Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις βίας και τρομοκρατίας, που δεν έχουν θέση στις πολιτισμένες κοινωνίες και υπονομεύουν βάναυσα τη δημοκρατία. Οι σκέψεις μου είναι μαζί του και με τα αγαπημένα του πρόσωπα", αναφέρει η Αννίτα Δημητρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE