Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

«Οι σκέψεις μου είναι μαζί του και την οικογένειά του. Τις καλύτερες ευχές μου για γρήγορη και ομαλή ανάρρωση αγαπητέ Ρόμπερτ», έγραψε στο «Χ».

Αποτροπιασμό για την αποτρόπαια επίθεση εκφράζει η ΠτΒ.

"Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις βίας και τρομοκρατίας, που δεν έχουν θέση στις πολιτισμένες κοινωνίες και υπονομεύουν βάναυσα τη δημοκρατία. Οι σκέψεις μου είναι μαζί του και με τα αγαπημένα του πρόσωπα", αναφέρει η Αννίτα Δημητρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Θετική η συχνή επαφή Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν, αλλά όχι αρκετή. Οι καταγγελίες του κατοχικού ηγέτη, το «δεν θα αφήσουμε τους Τουρκοκύπριους να γίνουν αόρατοι», οι επιστολές σε Γκουτέρες και φον ντερ Λάιεν και η επιστροφή της Ολγκίν με τις καταγεγραμμένες συγκλίσεις των Ηνωμένων Εθνών, βάζουν πλέον τη διαδικασία μπροστά σε ένα κρίσιμο τεστ.

BEST OF TOTHEMAONLINE