Ομόνοια: Μετά τον Σεμέδο... ανησυχία και για Στεπίνσκι - Φουλάρει για Πάφο - Βίντεο από τη σημερινή προπόνηση

Ομόνοια: Μετά τον Σεμέδο... ανησυχία και για Στεπίνσκι - Φουλάρει για Πάφο - Βίντεο από τη σημερινή προπόνηση

Στην τελική ευθεία μπήκε πλέον η προετοιμασία της Ομόνοιας, ενόψει του Σαββατιάτικου (18/05, 20:00) τελικού κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Πάφος FC.

Όπως έγινε γνωστό, ο Σεμέδο αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στην προπόνηση, δεν φαίνεται ανησυχητικό, ομώς επειδή απομένουν μόλις τρεις μέρες για τον τελικό, υπάρχει ανησυχία για το αν θα καταφέρει τελικά να δηλώσει παρών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.