ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκυος καταγγέλλει οδηγό λεωφορείου: «Είχε απαίτηση να κατέβω»

Έγκυος καταγγέλλει οδηγό λεωφορείου: «Είχε απαίτηση να κατέβω»

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προέβη έγκυος γυναίκα στην οποία ισχυρίζεται ότι είχε γίνει συζήτηση στο λεωφορείο επειδή είχε στην κατοχή της 50 ευρώ και δεν μπορούσαν να της δώσουν ρέστα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, «ο οδηγός του λεωφορείου είχε την απαίτηση να κατέβω κάτω γιατί δεν είχα άλλα λεφτά πέραν από ένα 50ευρω. Στα χωριά δεν έχει πολλά κοντινά περιπτερά να πάω να τα αλλάξω. Σημείωση ότι είμαι 8 μηνών έγκυος και έπρεπε να πάω για εξετάσεις στο γυναικολόγο μου. Απλά ντρέπομαι!!!!!! Και είχε το θράσος να μου πει "Νάμπου θέλεις να σου κάμω; Δαμέ εν είμαστε σουπερμάρκετ"»

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

Στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι μίλησε για το συμβάν ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης δημοσίων επιβατικών μεταφορών, Ανδρέας Νικηφόρου.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε κ. Νικηφόρου, «όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό επικοινώνησε με την εταιρεία η οποία επιβεβαίωσε ότι είχε γίνει συζήτηση στο λεωφορείο αλλά σε καμία περίπτωση δεν κατέβασαν την έγκυο γυναίκα από το λεωφορείο».

Όπως σημείωσε, «ήταν μια κακή στιγμή η οποία εμπίπτει στον κώδικα δεοντολογίας του οδηγού».

Παράλληλα ανέφερε ότι, «ο οδηγός κλήθηκε αμέσως στην εταιρεία όπου του έγιναν συστάσεις για την συμπεριφορά του και ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι είχε λεχθεί η όλη συζήτηση που αναφέρει η παραπονούμενη στο διαδίκτυο» και πρόσθεσε ότι «άρα συνέβη το περιστατικό ωστόσο δεν είχε πρόθεση να κατεβάσει την έγκυο γυναίκα από το λεωφορείο».

Ερωτηθείς αν η γυναίκα έκανε την διαδρομή με το λεωφορείο ανέφερε ότι, «όπως πληροφορήθηκα, πήγε και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε η εταιρεία ήταν ότι έγινε η συζήτηση και η επόμενη επιβάτιδα πλήρωσε τα πέντε ευρώ για το εισιτήριο κι έτσι η παραπονούμενη πήγε κανονικά στον προορισμό της».

Επιπρόσθετα ο κ. Νικηφόρου σημείωσε ότι προσπάθησε να βρει τα στοιχεία της παραπονούμενης ώστε να επικοινωνήσει ο ίδιος μαζί της και να επιβεβαιώσει τα όσα του λέχθηκαν.

Όπως συμπλήρωσε, δεν έχει καταστεί εφικτό να εντοπίσει τον αριθμό του τηλεφώνου της και ανέφερε ότι «ελπίζω να επικοινωνήσει η παραπονούμενη με τον ίδιο».

Καταληκτικά δήλωσε ότι, «η εταιρεία ήταν ξεκάθαρη ότι η συγκεκριμένη γυναίκα μπήκε στο λεωφορείο και έγινε η συζήτηση όπως ανέφερε και η ίδια αλλά μετέβη στον προορισμό της χωρίς περιατέρω προβλήματα».

Δείτε το βίντεο:   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



 Αρχιπύραρχος ΠΥ για φωτιά στον Άγιο Συλά: Όλα δείχνουν κακόβουλη ενέργεια - «Ξεκίνησε από την ύποπτη περιοχή πλέον, στο Βατί»

Αρχιπύραρχος ΠΥ για φωτιά στον Άγιο Συλά: Όλα δείχνουν κακόβουλη ενέργεια - «Ξεκίνησε από την ύποπτη περιοχή πλέον, στο Βατί»

Δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο αυτή την στιγμή, όμως η επικινδυνότητα είναι μεγάλη γιατί υπάρχουν συνεχώς αναζωπυρώσεις, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αρχιπύραρχος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, Νίκος Λογγίνου, προσθέτοντας ότι ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top