Νομική Υπηρεσία: Δεν φαίνεται πρόθεση δικαστικής αμφισβήτησης για Θανάση Νικολάου

Νομική Υπηρεσία: Δεν φαίνεται πρόθεση δικαστικής αμφισβήτησης για Θανάση Νικολάου

Δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση δικαστικής αμφισβήτησης της απόφασης της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου με πρωτοβουλία της ΝΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από τη Νομική Υπηρεσία, υπάρχει συνεννόηση της ΝΥ με τον ΠτΔ και έχει αποσταλεί σχετική επιστολή που εκφράζει τις θέσεις της Υπηρεσίας.

Οι ίδιες πηγές επεσήμαναν ότι υπήρξε άρνηση δύο φορές για εκταφή το 2014 και το 2019 από την τότε ηγεσία της ΝΥ, ενώ τον Δεκέμβριο του 2020 το ίδιο αίτημα από την πλευρά της οικογένειας του Θανάση Νικολάου έγινε αποδεκτό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE