Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και οι δέκα συλληφθέντες

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και οι δέκα συλληφθέντες

Την οκταήμερη κράτηση δέκα υπόπτων σχετικά με την απόπειρα φόνου, η οποία διαπράχθηκε στις 23 Απριλίου στην Ανθούπολη, διέταξε την Πέμπτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, είπε ότι το Δικαστήριο ανακοίνωσε την απόφασή του για την ανανέωση της κράτησης εννέα υπόπτων για οκτώ ημέρες, ενώ εξασφαλίστηκε και διάταγμα κράτησης δέκατου υπόπτου, ηλικίας 28 ετών, επίσης για οκτώ ημέρες. 

«Οι εξετάσεις για την υπόθεση της απόπειρας φόνου συνεχίζονται, γιατί υπάρχουν αρκετές εξετάσεις που πρέπει να γίνουν για να ολοκληρωθεί η διερεύνηση», ανέφερε καταληκτικά ο κ. Ανδρέου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE