«Έσκασε βόμβα» - Σέξι Ελληνίδα ηθοποιός έρχεται σε κυπριακή σειρά

«Έσκασε βόμβα» - Σέξι Ελληνίδα ηθοποιός έρχεται σε κυπριακή σειρά

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας μεταφέρουμε σημαντικές πληροφορίες που μόλις έφθασαν κοντά τους.

Η καυτή Δήμητρα Ματσούκα  όπως όλα δείχνουν έρχεται για να αναστατώσει τους Κύπριους τηλεθεατές τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Την έκπληξη  αυτή ετοιμάζει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, Τοthemaonline, το Σίγμα.

Η σέξυ ηθοποιός βρίσκεται αυτές τις ημέρες σε επαφές με τους παραγώγους της τηλεοπτικής κοινωικο-δραματικής σειράς «Καταιγίδα» και αν όλα πάνε καλά και οι δυο πλευρές δώσουν τα χέρια έρχεται από την Ελλάδα στην Κύπρο για να «ανάψει φωτιές».

Οι υπογραφές εκτός απροόπτου είναι θέμα ωρών να πέσουν, ενώ οι εμφανίσεις αναμένεται να ξεπεράσουν τα 20 επεισόδια, τα οποία θα προβληθούν μετά τον Οκτώβριο. 

Χ.ΤΣ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.