ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ορόκλινη: Μάνα να σου πετύχει! Οδηγός το παιδί της ...

Ορόκλινη: Μάνα να σου πετύχει! Οδηγός το παιδί της ...

Με έκπληξη οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι στη θέση του οδηγού, καθόταν 15χρονος, όταν σταμάτησαν για έλεγχο όχημα στην Ορόκλινη.

Μέλη της Τροχαίας Λάρνακας ανέκοψαν λίγο μετά τα μεσάνυκτα του Σαββάτου,26/09,  για τροχονομικό έλεγχο στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Κυπριανού στη Λάρνακα, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο οδηγείτο από αγόρι ηλικίας 15 χρόνων με συνοδηγό την μητέρα του.

Οδηγήθηκαν και οι δύο στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης όπου ο 15χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ το αυτοκίνητο δεν είχε άδεια κυκλοφορίας για το τρέχον έτος. Κατηγορήθηκε επίσης γραπτώς και η μητέρα γιατί επέτρεψε στο παιδί της να διαπράξει τα πιο πάνω αδικήματα. Μητέρα και γιός αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top