ΚΟΣΜΟΣ

Οκλαχόμα: Δασκάλα αποκάλεσε… «σατανά» έναν 4χρονο γιατί γράφει με το αριστερό

Οκλαχόμα: Δασκάλα αποκάλεσε… «σατανά» έναν 4χρονο γιατί γράφει με το αριστερό

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της η μητέρα του τετράχρονου Zayde Sands από την Οκλαχόμα, όταν μια μέρα που γύρισε ο μικρός από το νηπιαγωγείο διάβασε ένα σημείωμα από την δασκάλα του, στο οποίο απαιτούσε να μην επιστρέψει το παιδί στο σχολείο.

Στο σημείωμά της, η δασκάλα αποκαλούσε τον μικρούλη «διάβολο», «σατανικό», «κακό» και «άτυχο» και όλα αυτά γιατί πολύ απλά ο Zayde είναι αριστερόχειρας.

Η απίστευτη εκπαιδευτικός, τόνιζε επίσης ότι και ο διάβολος ήταν αριστερόχειρας και ότι έχει μπει μέσα στο παιδί και δεν τον αφήνει να γράψει με το δεξί.

Η μητέρα του Zayde είχε παρατηρήσει ότι ο γιος της είχε αρχίσει να γράφει με το δεξί, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί τον λόγο. Όταν όμως τον ρώτησε, ο μικρός της είπε ότι το να γράφει κάποιος με το αριστερό είναι κακό, όπως του είπε η δασκάλα του.

Φυσικά με το που έμαθε την αλήθεια πήγε στο σχολείο για να ζητήσει το λόγο.

Zayde-Sands.jpg

«Είναι τρελό, το ότι η ίδια του η δασκάλα τον παρομοίασε με διάβολο, επειδή μόνο και μόνο γράφει με το αριστερό χέρι. Και τελικά, δεν έγινε καμία επίπληξη στη δασκάλα, που φέρθηκε τόσο λάθος στον γιο μου», είπε η μητέρα του 4χρονου, ο οποίος δεν πηγαίνει πλέον στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top