Δημήτρης Κόκοτας: «Αντιδρά σε ερεθίσματα» - Τα νεότερα για την υγεία του τραγουδιστή

Δημήτρης Κόκοτας: «Αντιδρά σε ερεθίσματα» - Τα νεότερα για την υγεία του τραγουδιστή

Ο Δημήτρης Κόκοτας παρουσιάζει μικρή βελτίωση στην υγεία του και σύμφωνα με την πρόεδρο του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, έχει ανταποκριθεί σε επώδυνα ερεθίσματα.

Ο τραγουδιστής εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ύστερα από το έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες του J2US, σχεδόν ενάμιση μήνα πριν.

Η Ματίνα Παγώνη είπε πιο συγκεκριμένα στο «Καλύτερα δε Γίνεται» ότι: «Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή έχει τη δική του αναπνοή. Αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα, αλλά θέλει αρκετό χρόνο για να μιλήσει και να αποκατασταθεί η υγεία του. Δεν έχει καμία σημασία πόσος χρόνος πέρασε. Σε αυτές τις καταστάσεις, αυτά τα περιστατικά ο κάθε οργανισμός είναι ιδιαίτερος. Πάντα είναι υπέρ των ασθενών ο χρόνος».

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE