ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Μπαράζ» παρανομιών από οδηγό – Τον «τσάκωσαν» ενώ έκοβε βόλτες στο Παραλίμνι

«Μπαράζ» παρανομιών από οδηγό – Τον «τσάκωσαν» ενώ έκοβε βόλτες στο Παραλίμνι

Μέσα στα πλαίσια εκστρατείας του στρατηγικού σχεδιασμού της ΑΔΕ Αμμοχώστου για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων στην Επαρχία Αμμοχώστου διενεργήθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 17-20/5/24 οδικές αστυνομεύσεις οι οποίες κατέληξαν σε 137 τροχαίες καταγγελίες οι οποίες κυρίως αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, χρήση κινητού τηλεφώνου, οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς άδεια κυκλοφορίας, χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας, παραβάσεις σε σχέση με τη μη χρήση ζώνης ασφαλείας από οδηγό και επιβάτη. Επίσης διενεργήθηκαν 53 έλεγχοι αλκοόλης με μια καταγγελία ενώ έγινε και μια κατάσχεση μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού η οποία έφερε μηχανικές μετατροπές.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, την Κυριακή (19/5) και περί ώρα 23:30 το βράδυ, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου ανέκοψαν για έλεγχο στην λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι όχημα το οποίο διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε 27χρόνος αλλοδαπός από το Παραλίμνι.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το επίμαχο όχημα διαπράττοντας τροχαία αδικήματα και συγκεκριμένα το οδηγούσε χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας έναντι τρίτου, χωρίς άδεια κυκλοφορίας από τις 31/12/21, με ακυρωμένη εγγραφή, ενώ ο εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης ήταν άλλο πρόσωπο εδώ και 3 χρόνια χωρίς να γίνουν οι αναγκαίες ενέργειες για μεταβίβαση στο όνομα του όπως προνοείται από την νομοθεσία.

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια με σταθερή λεπίδα για τα οποία ο 27χρόνος συνελήφθη για την διάπραξη αυτόφωρων αδικημάτων και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Το όχημα του κατασχέθηκε για να τύχει εξέτασης από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών κατά το πόσο είναι κατάλληλο για οδική χρήση.

Ο αστυνομικός σταθμός Παραλιμνίου διερευνά.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top