ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέα αναβολή στην υπόθεση απόπειρας φόνου στο Ψάθι

Νέα αναβολή στην υπόθεση απόπειρας φόνου στο Ψάθι

Κοινό αίτημα αναβολής, που υπέβαλαν η Κατηγορούσα αρχή και η υπεράσπιση για την υπόθεση της απόπειρας φόνου στο χωριό Ψάθι της επαρχίας Πάφου, ενέκρινε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου. Η έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας θα γίνει την 28η Μαΐου.  

Η υπόθεση απόπειρας φόνου που έλαβε χώρα στο Ψάθι ήταν ορισμένη για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Ο εκπρόσωπος της εισαγγελείας Δικηγόρος της Δημοκρατίας Α κ. Ανδρέας Χ´Κύρου από κοινού με την δικηγόρο του κατηγορουμένου ποινικολόγο Δρ Άρτεμις Σαββίδου, προέβησαν σε κοινό αίτημα αναβολής. Ο λόγος όπως επεσήμαναν ήταν ότι γίνονται κάποιες προεργασίες για την υπόθεση που έχουν συζητήσει οι πλευρές και χρειάζεται περαιτέρω χρόνος.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, ενέκρινε το αίτημα και ως εκ τούτου ανέβαλε τη σημερινή δικάσιμο, ακύρωσε την αυριανή και η υπόθεση παρέμεινε για ακρόαση την 28 και 29 Μαΐου, στις 09:30.

Το Δικαστήριο διέταξε όπως μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα εξακολουθεί να παραμένει υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top