Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ προέβη σε γραπτή δήλωση λέγοντας ότι «ο λαός είδε με τα μάτια του και άκουσε με τ’ αυτιά του τον πρόεδρο του ΕΛΑΜ Χρίστο Χρίστου να προτείνει, ως λύση για το μεταναστευτικό, να δοθούν διαβατήρια και ταξιδιωτικά έγγραφα σε όλους τους μετανάστες.
Τώρα που αποκαλύψαμε τι επικίνδυνα πράγματα έχουν προτείνει, η μόνη απάντηση του ΕΛΑΜ είναι ότι έχουν, δήθεν, διαστρεβλωθεί οι θέσεις τους.
Προκαλώ λοιπόν τον κύριο Χρίστου σε ένα τηλεοπτικό debate εφ’ όλης της ύλης.
Αν πιστεύει ότι έχουν διαστρεβλωθεί οι θέσεις τους, ας έρθει να τις ξεκαθαρίσει, σε ένα debate για το μεταναστευτικό, τις θέσεις των κομμάτων μας στην οικονομία, το Κυπριακό και όποιο άλλο θέμα επιθυμεί ο ίδιος.
Ο διάλογος συνιστά βασικό θεμέλιο της δημοκρατίας.
Ο κόσμος πρέπει να ξέρει την αλήθεια και τις θέσεις όλων μας.
Ας πάψουν να κρύβονται».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




