Νέα σύλληψη στα κατεχόμενα για το σκάνδαλο των πλαστών πτυχίων

Νέα σύλληψη στα κατεχόμενα για το σκάνδαλο των πλαστών πτυχίων

Για νέα σύλληψη στα πλαίσια των ερευνών για το σκάνδαλο των «πλαστών πτυχίων», γράφουν Τ/κ μμε.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο των πλαστών πτυχίων, η «αστυνομία» συνέλαβε τον πρόεδρο του τ/κ οδοντιατρικού συλλόγου, Χαλίλ Μπακκάλογλου. Ο κ. Μπακκάλογλου σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον «δικαστηρίου», στη κατεχόμενη Λευκωσία. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την «αστυνομία», ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κατηγορίες για προτροπή σε κατασκευή πλαστών εγγράφων, προτροπή σε δημιουργία ψευδών βεβαιώσεων και κυκλοφορία ψευδών επίσημων εγγράφων. 

Στα κατεχόμενα η «αστυνομία» συνεχίζει την έρευνα, η οποία επικεντρώνεται στο «πανεπιστήμιο υγείας και κοινωνικών επιστημών». 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE