Ο Εκπολό προκάλεσε... κρότο και ενθουσιασμό

Ο Εκπολό προκάλεσε... κρότο και ενθουσιασμό

Τον ήθελαν σχεδόν όλες οι μεγάλες ομάδες, τον πήρε η ΑΕΚ τελικά και προκάλεσε το πρώτο μπαμ του καλοκαιριού.

Ο Γκόντσγουιλ Εκπολό αποχώρησε την Τετάρτη από τον Απόλλωνα και την Πέμπτη ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ σε μια κίνηση που προκάλεσε αρκετή συζήτηση στα ποδοσφαιρικά στέκια.

Ο 29χρονος Νιγηριανός στόπερ απέδειξε την αξία του στον ενάμιση χρόνο που έπαιξε στον Απόλλωνα και εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του με ένα καλό συμβόλαιο στην ΑΕΚ. Τον ήθελαν πολύ οι κυανόλευκοι όμως οι τρεις προτάσεις που του έκαναν δεν τον ικανοποίησαν, ενώ συνδέθηκε και με την Ομόνοια το τελευταίο διάστημα, χωρίς όμως ο καπνός να γίνει φωτιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE