Ο Εκπολό προκάλεσε... κρότο και ενθουσιασμό

Ο Εκπολό προκάλεσε... κρότο και ενθουσιασμό

Τον ήθελαν σχεδόν όλες οι μεγάλες ομάδες, τον πήρε η ΑΕΚ τελικά και προκάλεσε το πρώτο μπαμ του καλοκαιριού.

Ο Γκόντσγουιλ Εκπολό αποχώρησε την Τετάρτη από τον Απόλλωνα και την Πέμπτη ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ σε μια κίνηση που προκάλεσε αρκετή συζήτηση στα ποδοσφαιρικά στέκια.

Ο 29χρονος Νιγηριανός στόπερ απέδειξε την αξία του στον ενάμιση χρόνο που έπαιξε στον Απόλλωνα και εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του με ένα καλό συμβόλαιο στην ΑΕΚ. Τον ήθελαν πολύ οι κυανόλευκοι όμως οι τρεις προτάσεις που του έκαναν δεν τον ικανοποίησαν, ενώ συνδέθηκε και με την Ομόνοια το τελευταίο διάστημα, χωρίς όμως ο καπνός να γίνει φωτιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE