Ο Εκπολό προκάλεσε... κρότο και ενθουσιασμό

Ο Εκπολό προκάλεσε... κρότο και ενθουσιασμό

Τον ήθελαν σχεδόν όλες οι μεγάλες ομάδες, τον πήρε η ΑΕΚ τελικά και προκάλεσε το πρώτο μπαμ του καλοκαιριού.

Ο Γκόντσγουιλ Εκπολό αποχώρησε την Τετάρτη από τον Απόλλωνα και την Πέμπτη ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ σε μια κίνηση που προκάλεσε αρκετή συζήτηση στα ποδοσφαιρικά στέκια.

Ο 29χρονος Νιγηριανός στόπερ απέδειξε την αξία του στον ενάμιση χρόνο που έπαιξε στον Απόλλωνα και εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του με ένα καλό συμβόλαιο στην ΑΕΚ. Τον ήθελαν πολύ οι κυανόλευκοι όμως οι τρεις προτάσεις που του έκαναν δεν τον ικανοποίησαν, ενώ συνδέθηκε και με την Ομόνοια το τελευταίο διάστημα, χωρίς όμως ο καπνός να γίνει φωτιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες ο ΠτΔ: Θα παρακαθήσει σε δείπνο με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου – Συμμετάσχει στη σύνοδο του ΕΛΚ

Στις Βρυξέλλες ο ΠτΔ: Θα παρακαθήσει σε δείπνο με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου – Συμμετάσχει στη σύνοδο του ΕΛΚ

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος θα συμμετάσχει απόψε σε δείπνο των ηγετών των κρατών μελών της ΕΕ με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, στο πλαίσιο της Συνόδου ΕΕ-Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE