Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης - 49χρονος έπεσε με το όχημά του σε γκρεμό - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης - 49χρονος έπεσε με το όχημά του σε γκρεμό - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Επιχείρηση διάσωσης προσώπου που έπεσε σε γκρεμό 10 μέτρων στην επαρχία Λεμεσού στήθηκε τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, γύρω στις τρεις και τριάντα τα ξημερώματα το συγκεκριμένο πρόσωπο κάλεσε το ίδιο τις Αρχές λέγοντας ότι έπεσε με το όχημα του σε χαράδρα στο χωριό Ανώγυρα στη Λεμεσό.

Τέθηκαν σε κινητοποίηση όλες οι αρμόδιες Υπηρεσίες ώστε να εντοπιστεί και να ανασυρθεί από τον γκρεμό.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, πρόκειται για 49χρονο άνδρα από την Πάφο οποίος ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

Οι συνθήκες κάτω υπό τις οποίες έπεσε στη χαράδρα διερευνώνται.

*κεντρική φωτογραφία - αρχείο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE