Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης - 49χρονος έπεσε με το όχημά του σε γκρεμό - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης - 49χρονος έπεσε με το όχημά του σε γκρεμό - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Επιχείρηση διάσωσης προσώπου που έπεσε σε γκρεμό 10 μέτρων στην επαρχία Λεμεσού στήθηκε τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, γύρω στις τρεις και τριάντα τα ξημερώματα το συγκεκριμένο πρόσωπο κάλεσε το ίδιο τις Αρχές λέγοντας ότι έπεσε με το όχημα του σε χαράδρα στο χωριό Ανώγυρα στη Λεμεσό.

Τέθηκαν σε κινητοποίηση όλες οι αρμόδιες Υπηρεσίες ώστε να εντοπιστεί και να ανασυρθεί από τον γκρεμό.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, πρόκειται για 49χρονο άνδρα από την Πάφο οποίος ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

Οι συνθήκες κάτω υπό τις οποίες έπεσε στη χαράδρα διερευνώνται.

*κεντρική φωτογραφία - αρχείο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE