Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Την ερχόμενη Δευτέρα τίθεται σε ισχύ ο νόμος περί της ίδρυσης του Υφυπουργείου Μετανάστευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει αποφασίσει εδώ και αρκετό καιρό για το πρόσωπο που θα αναλάβει το δύσκολο χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργείου Μετανάστευσης. Πρόκειται για τον διεθνολόγο Νικόλα Ιωαννίδη, ο οποίος είναι γιός του ήρωα Ανδρέα Ιωαννίδη.

Ο διορισμός του πρώτου Υφυπουργού Μετανάστευσης αποτέλεσε θέμα συζήτησης, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, όπου ακούστηκε και το όνομα του τέως Δημάρχου Στροβόλου, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη να προχωρήσει στον διορισμό του Νικόλα Ιωαννίδη, έχει δημιουργήσει δυσαρέσκεια ανάμεσα σε πρόσωπα τα οποία βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή δίπλα από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE