Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Την ερχόμενη Δευτέρα τίθεται σε ισχύ ο νόμος περί της ίδρυσης του Υφυπουργείου Μετανάστευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει αποφασίσει εδώ και αρκετό καιρό για το πρόσωπο που θα αναλάβει το δύσκολο χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργείου Μετανάστευσης. Πρόκειται για τον διεθνολόγο Νικόλα Ιωαννίδη, ο οποίος είναι γιός του ήρωα Ανδρέα Ιωαννίδη.

Ο διορισμός του πρώτου Υφυπουργού Μετανάστευσης αποτέλεσε θέμα συζήτησης, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, όπου ακούστηκε και το όνομα του τέως Δημάρχου Στροβόλου, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη να προχωρήσει στον διορισμό του Νικόλα Ιωαννίδη, έχει δημιουργήσει δυσαρέσκεια ανάμεσα σε πρόσωπα τα οποία βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή δίπλα από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE