Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Την ερχόμενη Δευτέρα τίθεται σε ισχύ ο νόμος περί της ίδρυσης του Υφυπουργείου Μετανάστευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει αποφασίσει εδώ και αρκετό καιρό για το πρόσωπο που θα αναλάβει το δύσκολο χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργείου Μετανάστευσης. Πρόκειται για τον διεθνολόγο Νικόλα Ιωαννίδη, ο οποίος είναι γιός του ήρωα Ανδρέα Ιωαννίδη.

Ο διορισμός του πρώτου Υφυπουργού Μετανάστευσης αποτέλεσε θέμα συζήτησης, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, όπου ακούστηκε και το όνομα του τέως Δημάρχου Στροβόλου, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη να προχωρήσει στον διορισμό του Νικόλα Ιωαννίδη, έχει δημιουργήσει δυσαρέσκεια ανάμεσα σε πρόσωπα τα οποία βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή δίπλα από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.