Συνεχίζεται η αντεξέταση Γεν. Εισαγγελέα για αίτημα παύσης Γενικού Ελεγκτή

Συνεχίζεται η αντεξέταση Γεν. Εισαγγελέα για αίτημα παύσης Γενικού Ελεγκτή

Συνεχίζεται σήμερα στις 9.30 πμ ενώπιον του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου, που λειτουργεί ως Συμβούλιο, η διαδικασία αντεξέτασης του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταθέσει ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης.

Ο νομικός σύμβουλος του Γενικού Ελεγκτή, Τζο Τριανταφυλλίδης, ζήτησε από το Συμβούλιο, επειδή θα απουσιάζει ο κ. Μιχαηλίδης, όπως η κατάθεσή του διεξαχθεί στις 27 και 28 Ιουνίου για να έχει χρόνο να προετοιμαστεί.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Αντώνης Λιάτσος, είπε ότι αυτό θα το δουν αυτό σήμερα, Παρασκευή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE