Συνεχίζεται η αντεξέταση Γεν. Εισαγγελέα για αίτημα παύσης Γενικού Ελεγκτή

Συνεχίζεται η αντεξέταση Γεν. Εισαγγελέα για αίτημα παύσης Γενικού Ελεγκτή

Συνεχίζεται σήμερα στις 9.30 πμ ενώπιον του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου, που λειτουργεί ως Συμβούλιο, η διαδικασία αντεξέτασης του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταθέσει ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης.

Ο νομικός σύμβουλος του Γενικού Ελεγκτή, Τζο Τριανταφυλλίδης, ζήτησε από το Συμβούλιο, επειδή θα απουσιάζει ο κ. Μιχαηλίδης, όπως η κατάθεσή του διεξαχθεί στις 27 και 28 Ιουνίου για να έχει χρόνο να προετοιμαστεί.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Αντώνης Λιάτσος, είπε ότι αυτό θα το δουν αυτό σήμερα, Παρασκευή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Έντονη διπλωματική κινητικότητα, παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, συνθέτουν το σκηνικό που διαμορφώνεται στο Κυπριακό, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την προγραμματισμένη τριμερή συνάντηση της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE