Συνεχίζεται η αντεξέταση Γεν. Εισαγγελέα για αίτημα παύσης Γενικού Ελεγκτή

Συνεχίζεται η αντεξέταση Γεν. Εισαγγελέα για αίτημα παύσης Γενικού Ελεγκτή

Συνεχίζεται σήμερα στις 9.30 πμ ενώπιον του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου, που λειτουργεί ως Συμβούλιο, η διαδικασία αντεξέτασης του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταθέσει ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης.

Ο νομικός σύμβουλος του Γενικού Ελεγκτή, Τζο Τριανταφυλλίδης, ζήτησε από το Συμβούλιο, επειδή θα απουσιάζει ο κ. Μιχαηλίδης, όπως η κατάθεσή του διεξαχθεί στις 27 και 28 Ιουνίου για να έχει χρόνο να προετοιμαστεί.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Αντώνης Λιάτσος, είπε ότι αυτό θα το δουν αυτό σήμερα, Παρασκευή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE