«Όχι» από τον Άρειο Πάγο στους δολοφόνους της Τοπαλούδη για αναίρεση της καταδίκης των 15 επιπλέον χρόνων

«Όχι» από τον Άρειο Πάγο στους δολοφόνους της Τοπαλούδη για αναίρεση της καταδίκης των 15 επιπλέον χρόνων

«Όχι» είπε ο Άρειος Πάγος στην αναίρεση της απόφασης του εφετείου που καταδίκασε σε ισόβια και επιπλέον 15 χρόνια τους δυο νεαρούς για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, το Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.

Σε ανακοίνωση του ο συνήγορος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας, Αλέξης Κούγιας, μεταξύ άλλων, αναφέρει :

«Σήμερα, ο Άρειος Πάγος απέρριψε τις αιτήσεις αναιρέσεως και των δύο κατηγορούμενων, οι οποίοι ζητούσαν να αναιρεθεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών που τους καταδίκασε και τους επέβαλε την ποινή της ισοβίου καθείρξεως, η οποία πλέον είναι αδύνατον να μετατραπεί»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE