Φωτιά σε σκάφος: Ο λόγος που επεκτάθηκε η πυρκαγιά – Όσα αναφέρει η Μαρίνα Αγ. Νάπας

Φωτιά σε σκάφος: Ο λόγος που επεκτάθηκε η πυρκαγιά – Όσα αναφέρει η Μαρίνα Αγ. Νάπας

Σήμερα Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, περί ώρα 18:40 σκάφος αναψυχής μήκους 15μ. ουκρανικής ιδιοκτησίας ζήτησε άδεια εισόδου στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, όμως κατά την είσοδό του διαπιστώθηκε από το κέντρο ελέγχου της Μαρίνας ότι υπήρχε καπνός και ένδειξη πυρκαγιάς εσωτερικά του σκάφους.

Άμεσα το σκάφος απομονώθηκε και διασώθηκαν όλοι οι επιβαίνοντες από το προσωπικό της Μαρίνας. Τοποθετήθηκε δίκτυ αντιρρύπανσης περιμετρικά του σκάφους ώστε να μην κινδυνέψουν άλλα σκάφη και άρχισε η πυρόσβεσή του από το προσωπικό της Μαρίνας και της Λιμενικής Αστυνομίας μέχρι την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο Πυροσβεστικός Σταθμός της περιοχής ανταποκρίθηκε με τρία οχήματα και δώδεκα πυροσβέστες. Η πυρκαγιά στο εσωτερικό του σκάφους είχε ήδη επεκταθεί λόγω των εύφλεκτων υλικών κατασκευής και των καυσίμων του σκάφους.

Παρά την τεράστια και φιλότιμη προσπάθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του προσωπικού της Μαρίνας, το σκάφος, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το ατύχημα εξετάζεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τη Λιμενική Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE