ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοίγει η συζήτηση στην ΕΔΕΚ για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ανοίγει η συζήτηση στην ΕΔΕΚ για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ενώπιον του πολιτικού γραφείου που συνεδριάζει στις 7.00 απόψε αναμένεται να ανοίξει η συζήτηση για το αποτέλεσμα των διπλών εκλογών.

Στην αποψινή συνεδρίαση αναμένεται ότι θα τοποθετηθούν όλα τα μέλη του πολιτικού γραφείου, οι βουλευτές του κόμματος, οι Πρόεδροι των Επαρχιακών Επιτροπών και η ηγεσία.

Στα γραφεία της ΕΔΕΚ υπάρχει ένα μούδιασμα αναφορικά με το αποτέλεσμα όχι τόσο σε ότι αφορά στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, όσο στο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

Το ερώτημα το οποίο χρήζει απάντησης είναι γιατί τα ποσοστά που πήρε το κόμμα στις ευρωεκλογές ήταν αρκετά χαμηλά σε σχέση με τα ποσοστά στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η Λάρνακα, φαίνεται να εισέπραξε το μεγαλύτερο ποσοστό σε ψήφους στις Ευρωεκλογές σε σχέση με τις υπόλοιπες πόλεις, με τελευταία την Λευκωσία, η οποία είχε και το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής.

Ανάμεσα στα ζητήματα τα οποία αναμένεται να συζητηθούν, είναι και η σχέση της ΕΔΕΚ με το Προεδρικό η οποία σύμφωνα με πηγές από το κόμμα, «θα μπορούσαν να ήταν καλύτερες».

Στη σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου αναμένεται να ανοίξουν αρκετά ζητήματα, όπως το ζήτημα της επικοινωνιακής πολιτικής του κόμματος και γιατί τα μηνύματα δεν έφτασαν στους ψηφοφόρους.

Ένα από τα θέματα, είναι και η ανοιχτή επιστολή του πρώην Δημάρχου Στροβόλου Σάββα Ηλιοφώτου, ο οποίος θέτει θέμα παραίτησης της ηγεσίας του κόμματος.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νεκρός άνδρας στην Πάφο: Ουδεμία υπόνοια για εγκληματική πράξη για τον θάνατο του 45χρονου

• Αναθυμιάσεις σε πισίνα: Τέθηκαν υπό κράτηση ο 28χρονος και ο 57χρονος - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

• Υπόθεση Metamax: Παραπέμφθηκαν στο Κακουργιοδικείο ο 63χρονος και ο 54χρονος

• Στρατηγικές αλλαγές στο Mall of Cyprus - Αποχωρεί το K Cineplex - Ενισχύεται η μόδα με νέα καταστήματα

• Διεθνολόγος στο «Τ»: Η απόσυρση Μπάιντεν και οι πιθανότητες εκλογής της Καμάλα Χάρις

• Αλλαγές στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων: Οι ανησυχίες των ιδιωτικών νηπιαγωγείων για τις πληρωμές - Καθησυχάζει η Πρόεδρος στο «Τ»Υπουργικό: Έγινε ανασκόπηση της υλοποίησης των δράσεων της Κυβέρνησης - Πόσες εκκρεμούν

Υπουργικό: Έγινε ανασκόπηση της υλοποίησης των δράσεων της Κυβέρνησης - Πόσες εκκρεμούν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, για ανασκόπηση της πορείας υλοποίησης του προγραμματισμού της Κυβέρνησης για το 2024

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top