Θάνατος ποδηλάτη: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 43χρονου Σωτήρη – Όσα κατέδειξε

Θάνατος ποδηλάτη: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 43χρονου Σωτήρη – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 43χρονου ποδηλάτη Σωτήρη Πετρίδη που έχασε τη ζωή του ενώ κινείτο εντός του Γραμμικού Πάρκου στο Στρόβολο.

Σύμφωνα με τα ευρύματα της νεκροτομής η οποία διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ο άτυχος Σωτήρης υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση ενώ λήφθηκαν και δείγματα για περαιτέρω εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος ενώ ποδηλατούσε σε μονοπάτι με επικίνδυνη κατωφέρεια, φαίνεται να έχασε την ισορροπία του και πέφτοντας να χτύπησε στο κεφάλι.

Τον Πετρίδη εντόπισε ομάδα φίλων, με τους οποίους είχε μεταβεί στο πάρκο για ποδηλασία. Αντελήφθησαν την απουσία του και άρχισαν να τον αναζητούν.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE