Από σκύβαλα ξέσπασε πυρκαγιά στην περιοχή του χωριού Λάνια - Πρόλαβαν τα χειρότερα

Από σκύβαλα ξέσπασε πυρκαγιά στην περιοχή του χωριού Λάνια - Πρόλαβαν τα χειρότερα

Στο στάδιο τελικών κατασβέσεων βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε μεταξύ των κοινοτήτων Άλασσας και Μονάγρι, στην επαρχία Λεμεσού. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέα Κεττή, η φωτιά ξεκίνησε από σκύβαλα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο κ.Κεττής, σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα Χ, η πυρκαγιά είναι διαχειρίσιμη, έχει οριοθετηθεί περιμετρικά από επίγειες δυνάμεις και γίνονται τελικές κατασβέσεις.

Για την κατάσβεση της φωτιάς, που έκαψε περίπου τρία εκτάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, είχαν κινητοποιηθεί πέντε εναέρια μέσα, τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τέσσερα του Τμήματος Δασών, μια υδροφόρα και ένας προωθητής γαιών.

Ο κ. Κεττής σημειώνει ότι, όπως διαπιστώθηκε, η πυρκαγιά ξεκίνησε από σκύβαλα που βρίσκονταν στην άκρη δρόμου.

*κεντρική φωτογραφία- αρχείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE