Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι η Κλαϊδη εγκαταλείπει την υπεράσπιση του Νεκτάριου

Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι η Κλαϊδη εγκαταλείπει την υπεράσπιση του Νεκτάριου

Ραγδαίες εξελίξεις αναφορικά με το σκάνδαλο της Μονής Αββακούμ είδαν το φως της δημοσιότητας, την ώρα που ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος παραμένει υπό κράτηση.

Συγκεκριμένα, βάση με πληροφορίες, η μια εκ των δικηγόρων του, Ανδριάνα Κλαϊδη φαίνεται να εγκαταλείπει την υπεράσπιση του.

Μιλώντας στην εκπομπή του ANΤ1 «Μέρα Μεσημέρι» την είδηση επιβεβαίωσε ο Θεολόγος Θεόδωρος Κυριακού.

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι ισχύει η Κλαίδη εγκατέλειψε τους μοναχούς», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ερωτηθείς αν οι μοναχοί θα πρέπει να βρουν νέους δικηγόρους, ο κ. Κυριακού απάντησε ότι «αυτό πρέπει να το ψάξουν οι εν αργία αρχιμανδρίτες»

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.