8χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία σε γήπεδο 5×5 στη Μυτιλήνη

8χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία σε γήπεδο 5×5 στη Μυτιλήνη

Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης μεταφέρθηκε εσπευσμένα ένα 8χρονο παιδί το οποίο υπέστη ηλεκτροπληξία και γιατροί έκριναν ότι πρέπει να εισαχθεί στην Μονάδα Εμφραγμάτων για καρδιολογική παρακολούθηση.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί υπέστη την ηλεκτροπληξία ακουμπώντας σε στύλο φωτισμού στο γήπεδο 5×5 του Κάτω Τρίτους, το απόγευμα της Πέμπτης. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.

Σύμφωνα με «Τα Νέα της Λέσβου», η κατάσταση των στύλων φωτισμού στο νησί, από τους οποίους εξέχουν καλώδια ή δεν έχουν καπάκια, ήταν από καιρό κακή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE