8χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία σε γήπεδο 5×5 στη Μυτιλήνη

8χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία σε γήπεδο 5×5 στη Μυτιλήνη

Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης μεταφέρθηκε εσπευσμένα ένα 8χρονο παιδί το οποίο υπέστη ηλεκτροπληξία και γιατροί έκριναν ότι πρέπει να εισαχθεί στην Μονάδα Εμφραγμάτων για καρδιολογική παρακολούθηση.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί υπέστη την ηλεκτροπληξία ακουμπώντας σε στύλο φωτισμού στο γήπεδο 5×5 του Κάτω Τρίτους, το απόγευμα της Πέμπτης. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.

Σύμφωνα με «Τα Νέα της Λέσβου», η κατάσταση των στύλων φωτισμού στο νησί, από τους οποίους εξέχουν καλώδια ή δεν έχουν καπάκια, ήταν από καιρό κακή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.