Οι ΗΠΑ προειδοποιούν τον Νετανιάχου: Κίνδυνος εμπλοκής του Ιράν από μια ισραηλινή επίθεση στον Λίβανο

Οι ΗΠΑ προειδοποιούν τον Νετανιάχου: Κίνδυνος εμπλοκής του Ιράν από μια ισραηλινή επίθεση στον Λίβανο

Μια ισραηλινή επίθεση στον Λίβανο δυνητικά μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο μιας ευρύτερης σύγκρουσης που θα φέρει το Ιράν και τους ευθυγραμμισμένους με το Ιράν μαχητές πιο κοντά σε μια τέτοια σύγκρουση, ιδιαίτερα αν απειληθεί η ύπαρξη της Χεζμπολάχ, προειδοποίησε σήμερα ο αρχηγός του αμερικανικού Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο πτέραρχος Τσαρλς «CQ» Μπράουν, δεν έκανε πρόβλεψη των επόμενων κινήσεων του Ισραήλ και αναγνώρισε το δικαίωμα του εβραϊκού κράτους στην αυτοάμυνα. Εντούτοις, προειδοποίησε ότι μια επίθεση στον Λίβανο «μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες για μια ευρύτερη σύγκρουση».

«Η Χεζμπολάχ είναι πιο ικανή από τη Χαμάς αναφορικά με τις συνολικές δυνατότητες, τον αριθμό πυραύλων, μεταξύ άλλων. Και λέω απλώς ότι θα έβλεπα το Ιράν να είναι πιο διατεθειμένο να παρέχει μεγαλύτερη υποστήριξη στη Χεζμπολάχ», τόνισε ο Μπράουν σε δημοσιογράφους πριν από μια στάση στο Πράσινο Ακρωτήριο καθ' οδόν στη Μποτσουάνα για περιφερειακές αμυντικές συνομιλίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα πραγματοποιεί σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν - Στην ατζέντα τα εγκαίνια του νέου «προεδρικού»

Παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα πραγματοποιεί σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν - Στην ατζέντα τα εγκαίνια του νέου «προεδρικού»

Παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερτογάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE