Έκλεψαν αυτοκίνητο και του έβαλαν φωτιά: Χειροπεδες σε ανήλικους στην Πάφο

Έκλεψαν αυτοκίνητο και του έβαλαν φωτιά: Χειροπεδες σε ανήλικους στην Πάφο

Στην σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 14 και 17 ετών προχώρησε την Κυριακή η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και ακολούθως του εμπρησμού του στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου το Σάββατο, γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 61χρονο μόνιμο κάτοικο Κύπρου ότι μεταξύ τα μεσάνυκτα και στις 03:00 το πρωί κλάπηκε το αυτοκίνητο του αξίας 600 ευρώ το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χωράφι της κατοικίας του στην οδό Αδαμάντιου Κοραή στην Πάφο.

Ο κ. Νικολάου πρόσθεσε ότι στις 05:15 δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι σε ερημική περιοχή κοντά στην θάλασσα στην περιοχή Μελάνια καιγόταν αυτοκίνητο.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβηκαν στην περιοχή, όπου διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο που καιγόταν ήταν αυτό που είχε δηλωθεί νωρίτερα ως κλοπιμαίο. Η φωτιά κατασβέστηκε αλλά το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο κ. Νικολάου είπε ότι από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με την χρήση εύφλεκτης ύλης.

Επίσης, πρόσθεσε, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία κατά 14χρονου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και και ακολούθως εναντίον 17χρονου. Τα δύο πρόσωποα συνελήφθηκαν την Κυριακή και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE