Βαριά ποινή για 26χρονο: Καταδικάστηκε σε έντεκα χρόνια φυλάκιση για εισαγωγή κάνναβης στην Κύπρο

Βαριά ποινή για 26χρονο: Καταδικάστηκε σε έντεκα χρόνια φυλάκιση για εισαγωγή κάνναβης στην Κύπρο

Σε έντεκα χρόνια φυλάκιση καταδίκασε σήμερα (25/6), το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, 26χρονο για υπόθεση εισαγωγής έντεκα κιλών φυτικής κάνναβης στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για Άγγλο, ο οποίος πριν από ένα χρόνο παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας για να παραλάβει ασυνόδευτη αποσκευή.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον περασμένο Μάρτιο στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Η φυτική κάνναβης ήταν σε αποσκευή που έφθασε ασυνόδευτη στο αεροδρόμιο από το εξωτερικό, για την οποία παρουσιάστηκε να παραλάβει ο κατηγορούμενος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE