Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης (25/6).

Ο 46χρονος ύποπτος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Δεκέλειας λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα ενώ θα παραμείνει υπό κράτηση και το πρωί της Πέμπτης όπου θα οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Νωρίτερα είχαν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του φερόμενου δράστη, ο οποίος ήταν καταζητούμενος σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου η οποία συνέβη στον δρόμο Ορμήδειας-Ξυλοφάγου εντός των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

Επιπρόσθετα στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του θύματος, για τον φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, στην Ορμήδεια. Πρόκειται για τον 52χρονο Χαράλαμπο Κωνσταντινίδη.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23:00 το βράδυ της Τρίτης καταγγέλθηκε υπόθεση δολοφονίας σε εργαστήριο λίγο έξω από την Ορμήδεια. Στη σκηνή είχαν μεταβεί μέλη της Αστυνομίας των Βάσεων όπου και εντόπισαν το πτώμα ενός άνδρα με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE