Φόνος στην Ορμήδεια: Τον πυροβόλησε στο κεφάλι - Η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί - Η ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων

Φόνος στην Ορμήδεια: Τον πυροβόλησε στο κεφάλι - Η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί - Η ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων

Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι, από πυροβόλο όπλο, εντοπίστηκε άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί, σε εργαστήριο έξω από την Κοινότητα Ορμήδειας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις η Αστυνομία των Βάσεων σε συνεργασία με την Αστυνομία της Δημοκρατίας διερευνούν υπόθεση δολοφονίας η οποία καταγγέλθηκε γύρω στις 11 χθες βράδυ σε εργαστήριο λίγο έξω από την Ορμήδεια.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας των Βάσεων και εντόπισαν το πτώμα ενός άνδρα με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Ο νεκρός δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί και οι αστυνομικοί των Βάσεων αναζητούν τον ιδιοκτήτη του εργαστηρίου αναφορικά με την υπόθεση.

Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE