Παύση Γ. Ελεγκτή: Συνεχίζεται με την αντεξέταση του Μιχαηλίδη η διαδικασία στο Αν. Δικαστικό Συμβούλιο

Παύση Γ. Ελεγκτή: Συνεχίζεται με την αντεξέταση του Μιχαηλίδη η διαδικασία στο Αν. Δικαστικό Συμβούλιο

Συνεχίζεται σήμερα στις 9.30 η ακροαματική διαδικασία στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο σχετικά με την αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Στη χθεσινή δικάσιμο ξεκίνησε η αντεξέταση του κ. Μιχαηλίδη αλλά ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Αντώνης Λιάτσος διέκοψε τη συνεδρία προκειμένου να εξεταστεί ένσταση που υποβλήθηκε από πλευράς του Γενικού Εισαγγελέα ως προς τη μαρτυρία του Γενικού Ελεγκτή που αφορούσε σε καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αρχή κατά της Διαφθοράς λόγω του γεγονότος ότι εκκρεμεί η απόφαση της Αρχής για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Χθες, κατέθεσε επίσης ως μάρτυρας υπεράσπισης του Γενικού Ελεγκτή, εκπρόσωπος του διεθνούς οργανισμού Ανωτάτων Ελεγκτικών Ιδρυμάτων INTOSAI.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE