Power of Love: Προκλητικός και πάλι ο Πελετιέ - «Όταν η γυναίκα κλαίει μπροστά σου το κάνει για να σε χειραγωγήσει»

Power of Love: Προκλητικός και πάλι ο Πελετιέ - «Όταν η γυναίκα κλαίει μπροστά σου το κάνει για να σε χειραγωγήσει»

Η δεύτερη μέρα προβολής του Power of Love ήταν άκρως ενδιαφέρουσα καθώς τα... αίματα άναψαν ανάμεσα στα αγόρια και τα κορίτσια που προσπαθούν να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους!

Ο Νίκος Πελετιέ με τις ατάκες του χθες (1/7) έγινε η αφορμή για να προκαλέσει πολλά σχόλια στο Twitter όπως και χθες, καθώς είπε επί λέξει: «Ένας άνδρας δεν πρέπει ποτέ να κλαίει μπροστά στον οποιονδήποτε - Όταν η γυναίκα κλαίει μπροστά σου το κάνει για να σε χειραγωγήσει».

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE