«Σεισμός» για γνωστό τραγουδιστή – Πιάστηκε για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ - Τι απαντά ο ίδιος

«Σεισμός» για γνωστό τραγουδιστή – Πιάστηκε για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ - Τι απαντά ο ίδιος

Πιάστηκε στη «δαγκάνα» της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη δραστηριότητα για φοροδιαφυγή 1,5 εκατομμυρίου, με δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του γνωστός 'Ελληνας τραγουδιστής.

«Με λύπη και εύλογη απορία πληροφορήθηκα ότι η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία μου, επειδή ενδεχομένως έχω διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής» αναφέρει, μέσω των δικηγόρων του, ο γνωστός τραγουδιστής.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE