Βαριά τιμωρία στον Ντεμιράλ για τον χαιρετισμό των γκρίζων λύκων

Βαριά τιμωρία στον Ντεμιράλ για τον χαιρετισμό των γκρίζων λύκων

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τιμώρησε με δύο αγωνιστικές τον Μερίχ Ντεμιράλ για την χειρονομία των γκρίζων λύκων μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αυστρία. Στα μαλακά έπεσε ο Μπέλιγχαμ.

Πολύ βαριά θα πληρώσει τον χαιρετισμό των γκρίζων λύκων ο Μερίχ Ντεμιράλ, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρηση με την Αυστρία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE