ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Το τζιέρατό τους»! - Γιατί ο Αντώνης Φανιέρος θύμωσε όταν κλήθηκε να μιλήσει για ποδόσφαιρο

«Το τζιέρατό τους»! - Γιατί ο Αντώνης Φανιέρος θύμωσε όταν κλήθηκε να μιλήσει για ποδόσφαιρο

Κουβέντες που εκφράζουν τους υγιώς σκεπτόμενους φίλους του ποδοσφαίρου, είπε ο Αντώνης Φανιέρος, στη συνέντευξή του στο ThemaOnline.

Ο γνωστός επιχειρηματίας από την Λάρνακα, όταν κλήθηκε να μιλήσει για το κυπριακό ποδόσφαιρο, είπε μεταξύ άλλων:  «Δαμέ είμαστεν έναν χωρκό που τα καλύτερα της Κύπρου.  Ένας κόσμος μαλλώνει,  μερώνει για τα πολιτικά. Εμείς, είπαμε να δώσουμε μια εικόνα στο χωριό μας και ένα καλό για τα εγγόνια τζιαί την νεολαία μας. Κυπριακό ποδόσφαιρο... Κακώς το ονόμασες Κυπριακό Ποδόσφαιρο. Μια ομάδα στην οποία παίζουν 10 ξένοι και 2 Κυπραίοι, εν κυπριακό ποδόσφαιρο.. ; Το ποδόσφαιρο -εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος- αν ήταν μόνο Κυπραίοι και όποιος έχει κότσια να κάνει ομάδα, να κάνει. Αλλά όπως ήρθαν τα πράγματα εμείς πήραμε το χωριό μας και το βάλαμε στην α΄ κατηγορία.  Στην ζημιά μας, εν καλύπτεται, διότι δεν έχει οπαδούς. Ενώ αν σμίγαμε Ομόνοια - Ερμής στην Αραδίππου να έρθουν τζιαί οι οπαδοί, θα ήταν καλύτερα. Διαφωνούν οι κεφαλές οι παλιές, αριστεροί και δεξιοί...  "Το τζιέρατό τους" αν σμίγουν ή όχι, ως εκεί κόφκει ο νους τους!».

Ασφαλώς κλήθηκε να μιλήσει για τα στημένα παιχνίδια: «Πώς θα στήσεις το παιχνίδι,  αν έρθει ο πρόεδρος της ομάδας και πει του προπονητή και ο προπονητής στους παίκτες; Έτσι διαλύεις την ομάδα. Ύστερα οι παίκτες θα πουλιούνται μόνοι τους!  Τα παιχνίδια δεν πρέπει να πουλιούνται».

Σε νέα ερώτηση κατά πόσον στήνονται παιχνίδια στην Κύπρο, είπε: «Έγιναν, αλλά κακώς. Ο παίκτης πρέπει να παίζει,  ο νους του να είναι η νίκη.  Εμείς όμως παρεξηγήσαμε το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης: Συνέντευξη Φανιέρου στο ThemaOnline: «Να σταθούν όλοι δίπλα στον Αναστασιάδη για το κυπριακό» - VIDEO

 

Ιωάννα Μαντζιηπα — Χριστιάνα Τσαγγάρη 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top