Ντράπηκε με το σαρδάμ της η Αγαπητού: «Βάφτισε»... Δίπλαρο βουλευτή του ΑΚΕΛ - Η επική αντίδραση του καλεσμένου - Βίντεο

Ντράπηκε με το σαρδάμ της η Αγαπητού: «Βάφτισε»... Δίπλαρο βουλευτή του ΑΚΕΛ - Η επική αντίδραση του καλεσμένου - Βίντεο

Σαρδάμ... το οποίο σίγουρα θα γίνει ο λόγος «πειράγματος» του Βουλευτή του ΑΚΕΛ από φίλους και συναδέλφους.

Η Κατερίνα Αγαπητού κατά το τέλος της συζήτησης της με τον καλεσμένο της, Νίκο Κέττηρο, Βουλευτή του ΑΚΕΛ... μπερδεύτηκε αποκαλώντας τον...Δίπλαρο.

Ναι ναι ... με τον Ευθύμιο Δίπλαρο... τον Βουλευτή και Αναπληρωτή πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ.

Η δημοσιογράφος με απόλυτη ειλικρίνεια και μετά από την «ντροπή» του σαρδάμ, είπε στον κ.Κέττηρο «Σκεφτόμουν τον κ.Δίπλαρο και όσα έγιναν χθες στον Δημοκρατικό Συναγερμό».

Ποια ήταν η αντίδραση ωστόσο του καλεσμένου; Επική!!

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE