«Στάχτη και μπούλμπερη» κουζίνα στη Δερύνεια – Ξέχασαν μαγειρικό σκεύος στη φωτιά

«Στάχτη και μπούλμπερη» κουζίνα στη Δερύνεια – Ξέχασαν μαγειρικό σκεύος στη φωτιά

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε συνολικά σε 26 περιστατικά, 16 πυρκαγιές και 10 ειδικές εξυπηρετήσεις, με το πιο σημαντικό να είναι πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε στις 13:37 ανεξάρτητη βοηθητική κουζίνα σε αυλή οικίας στο συνοικισμό Δερύνειας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, το σημείο ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Η πυρκαγιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στην κουζίνα και το περιεχόμενο της.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε παρακείμενο στεγασμένο χώρο στάθμευσης και προκάλεσε ελαφρές ζημιές σε σταθμευμένο όχημα.

Η πυρκαγιά κατασβήστηκε από τα μέλη της Πυροσβεστικής με τη με εγκατάσταση σωλήνα νερού και είσοδο στο χώρο με χρήση αναπνευστικών συσκευών, ενώ δεν κινδύνευσε κανένας από τους ενοίκους.

Την πυρκαγιά προκάλεσε ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος με υπερθέρμανση μαγειρικού λαδιού.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο – Στο επίκεντρο η Πενταμερής για το Κυπριακό – Με τηλεδιάσκεψη οι πολιτικοί αρχηγοί στη Νέα Υόρκη

Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο – Στο επίκεντρο η Πενταμερής για το Κυπριακό – Με τηλεδιάσκεψη οι πολιτικοί αρχηγοί στη Νέα Υόρκη

Μετά από 2,5 περίπου ώρες ολοκληρώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο το οποίο πέραν από τις εξελίξεις στο Κυπριακό επικεντρώθηκε και στο νομοσχέδιο για τον διαχωρισμό εξουσιών Εισαγγελέα και Ελεγκτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE