«Κάτω» και η εξυπηρέτηση της Cyta από όλα τα κανάλια επικοινωνίας - «Δεν επηρεάζεται η παροχή των προϊόντων και υπηρεσιών μας»

«Κάτω» και η εξυπηρέτηση της Cyta από όλα τα κανάλια επικοινωνίας - «Δεν επηρεάζεται η παροχή των προϊόντων και υπηρεσιών μας»

Το τεχνικό «blackout» σε υπηρεσίες της Microsoft επηρεάζει και την εξυπηρέτηση στη CYTA.

H ανακοίνωση της CYTA

Παγκόσμια, έχει παρουσιαστεί τεχνικό θέμα που επηρεάζει διασυνδεδεμένα συστήματα υπολογιστών σε όλο τον κόσμο. Αυτό δεν μας επιτρέπει να σας εξυπηρετήσουμε από τα Κέντρα Τηλεξυπηρέτησης, Ψηφιακά Κανάλια και τα Καταστήματά μας, στο παρόν στάδιο. Δεν επηρεάζεται η παροχή των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Το ζήτημα τυγχάνει χειρισμού σε συνεργασία με την προμηθεύτρια εταιρεία. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.