Προειδοποιεί η Wizz air: Όλοι οι πελάτες της να είναι στο αεροδρόμιο τουλάχιστον 3 ώρες πριν την πτήση

Προειδοποιεί η Wizz air: Όλοι οι πελάτες της να είναι στο αεροδρόμιο τουλάχιστον 3 ώρες πριν την πτήση

Με ανακοίνωσή της η WIZZ AIR ειδοποιεί τους πελάτες της, όπως σήμερα Παρασκευή (19/07) να φτάνουν στο αεροδρόμιο τουλάχιστον 3 ώρες πριν την πτήση τους λόγω πιθανών διακοπών και της συνεχιζόμενης διακοπής λειτουργίας παγκόσμιων πληροφοριακών συστημάτων τρίτων.

 

Δείτε την ανακοίνωση:

Όπως όλες οι αεροπορικές εταιρείες σήμερα, η Wizz Air αντιμετωπίζει ακραίες τεχνικές προκλήσεις λόγω της διακοπής λειτουργίας παγκόσμιων πληροφοριακών συστημάτων τρίτων.

Οι πελάτες της Wizz Air ενδέχεται να αντιμετωπίσουν διακοπές σε όλο το δίκτυο με τις υπηρεσίες ιστοτόπου και κινητής εφαρμογής να είναι προσωρινά μη διαθέσιμες.

Οι ακόλουθες διαδικτυακές υπηρεσίες δεν είναι επί του παρόντος διαθέσιμες:

Ιστότοπος και εφαρμογή για κινητά της Wizz Air

Σύστημα κρατήσεων

Διαδικτυακό σύστημα check-in και εμφάνιση κάρτας επιβίβασης

Κέντρα Επικοινωνίας – νέες κρατήσεις και αλλαγές στις υπάρχουσες

Κατά τη διάρκεια της διακοπής, είναι διαθέσιμο το δωρεάν check-in στο αεροδρόμιο. Ως εκ τούτου, συμβουλεύουμε τους επιβάτες να φτάσουν στο αεροδρόμιο τουλάχιστον 3 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησής τους για να έχουν επαρκή χρόνο για check-in, έλεγχο ασφάλειας και ειδικές διαδικασίες υγείας και ασφάλειας του αεροδρομίου.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας καθώς αντιμετωπίζουμε τις επιπτώσεις της παγκόσμιας διακοπής λειτουργίας των συστημάτων πληροφορικής. Η ομάδα της Wizz Air κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να ελαχιστοποιήσει τη διαταραχή στους πελάτες μας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE