Εξέλιξη: Απέσυρε το ενδιαφέρον για Λαΐφη

Εξέλιξη: Απέσυρε το ενδιαφέρον για Λαΐφη

Απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, η βελγική Λέουβεν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Βελγικός σύλλογος είχε προτείνει στον Κύπριο διεθνή αμυντικό διετές συμβόλαιο με οψιόν για άλλον ένα χρόνο αλλά τελικά απέσυρε το ενδιαφέρον του, καθώς ο ίδιος ζήτησε περισσότερο χρόνο για να απαντήσει και έτσι αποσύρθηκε η πρόταση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Ο Μακάριος Δρουσιώτης μετέβη στο Αρχηγείο, χωρίς όμως να προσκομίσει στοιχεία για να αρχίσει κανονικά η κατάθεσή του, δήλωσε την Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Φυτιρής, μετά από σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία μεταξύ του ίδιου, του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της επίθεσης εναντίον λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE